30:e april 11

nu är det bara 4 dagar kvar tills vi åker och jag lägtar så jag blir tokig! :) tiden har gått så snabbt ända tills nu när det är så nära, varje minut känns som MINST fyra :( igår fick vi två till som också ville komma med, Pettersson och Persson :) våran så kallade "pensionär" resa blir kanske lite livligare nu men som sagt, för mig är detta en "vila-och-ta-de-lungt" resa så jag kommer nog vara agda 65+ och inte göra så mycket väsen av mig och hjärtat kommer nog också följa i mitt spår ;)

ikväll är det valborgs och vi ska grilla, mums! det är så härligt när det börjar bli sommar och grillen kommer fram, allt blir så sjukt mycket godare :)


Puss!


Tant-Elin!

-Nu går vi och betalat till TANTEN i kassa?

visst att jag börjar komma upp i året men inte fan är jag väl ändå en "tant"?!
det är väl ändå lite väl att ha i, eller?
hur gammal ser jag ut att vara egenligen? :(


20 april 11

Nu är det bara 2 veckor tills vi åker och jag ska göra mitt bästa med att fylla dessa veckor med saker att göra så tiden går fort :)

detta är min planering än så länge

  • temys med min bellis som äntligen är i kalix, så jag saknat henne :)
  • twilight maraton med min Madde
  • ledig fredag med krovgrillning och mys i solen (om det är sol dvs)
  • besök hos frissan och bli fin i håret
  • kanske ett besök till Happis
  • och det vanliga så som träning och massa promenader om det är fint väder.

nu ska jag fortsätta så tiden går fort, bara 2,5h kvar!
PUSS!

 


14:e april 11

idag har jag varit effektiv. 
promenerat, kondisträning, tvättning, lagat av matlådor, städat 
 och fixat mat åt hjärtat och stickan :)
nu är middagen i ugnen som blir lax, bulgur och grönsaker :)
 sugen på BP ikväll, vi får se hur det känns efter maten.

inte länge kvar tills vi åker! jag är helt pirrig :)


5:e april 11

igår var jag och bokade tid till frissan för att göra mitt hår ljusare :) tänkte först göra det hemma men eftersom jag äntligen fått bort den gamla blekningen och mitt hår slutat vara slitet och fult så bestämde jag mig för att låta frissan göra det och inte börja bängla själv. just när det handlar om att göra håret ljusare har jag blivit rädd att göra de själv, sist blev det katastrof men det kan ju iofs ha och göra med att jag blekte det x antal gånger för mycket under en kortare tid. svårt veta om jag ville vara mörk eller ljus.
hur som helst tänkte jag göra mig lite extra fin lagom tills vi far utomlands :) nu återstår det bara att jag och hjärtat ska komma överens om en färg (han betalar halva om han får vara med och välja) och vi verkar tycka ganska lika så det ska nog inte vara speciellt svårt att komma överens :)

Åter till jobbet!
PUSS!


1 april 11

nu är det bara 34 dagar kvar tills vi åker och jag längtar ihjäl mig! ska bli så skönt att få lite sol och värme och slippa allt slask och snö.

eftersom Helena var för snål för att låna ut Aite åt mig så ska jag försöka mig på att få låna mitt Jaana hjärta över en dag eller två, återstår väl och se om jag lyckas :) hoppas bara hon går med på att sova med mig i lägenheten, vilket hon aldrig någonsin har gjort tidigare, men det ska nog gå bra, får väl i värsta fall gå emot mina regler om "ingen hund i sängen" ;) men det får bli på min lediga vecka så jag kan skämma bort henne med massa promenader, mys och pussar :)

PUSS!