Får nog skippa skorna och satsa på tapeter...

mms_img15951 (MMS)

Får nog skippa skorna och satsa på tapeter istället men det är ju också roligt men skorna var förde underbara :) lutar åt en sthlm resa i november, mys!


ge mig!


dom ligger i varukorgen och är så sjukt nära att klicka 
 för allvarlig talat så behöver jag ju faktiskt dessa snyggingar :)


Det spelar ingen roll att se är strålande ...

mms_img24345 (MMS)

Det spelar ingen roll att se är strålande sol ute och jag egentligen behöver vara ledig för vet ni vad?! idag är jag och jobbar på mitt älskade Fritz :) hihi


Har just varit och sprungit av mig på band...

Har just varit och sprungit av mig på bandet, skönt. Regnet ödet ner och jag hade mer än gärna krupit ner under täcket och sett satc hela dagen men jobbe kallar


Har äntligen blivit tillräckligt frisk för...

Har äntligen blivit tillräckligt frisk för att kunna träna och behöver jag ens säga hur underbart de är?! :)


jag ryser men det är okej ♥


sjuk

tror ni inte jag blev sjuk, fan också! jag vill verkligen inte, usch! jag vill träna, nu när jag äntligen hittat tillbaka till motivationen och börjat tycka det är förbannat roligt igen. funderar på att strunta i sjukan och köra iaf även fast jag vet att det inte är bra men jag lär ju aldrig bli frisk då så lika bra lägga ner den idén. kanske tar mig en promenad ifall jag orkar när jag slutar jobbet bara för att få lite frisk luft. funderar även på att fara och köpa lite mörk choklad bara för det är extremt synd om mig men vi får se, just nu är jag inte speciellt sugen på något. pimplar te ihop om att de ska hjälpa. det får bli en tidig kväll ikv så förhoppningsvis känns allt bättre imorgon. för såhär orkar jag inte må, jag har inte tid eller lust så snälla sjuka försvinn..


-


Blue Village – Alcúdia Pins - Bild 1

Blue Village – Alcúdia Pins - Bild 3

ser det inte bara för härligt ut :)
 har hittat ett hotell som verkar super fint,
stället verkar också helt bra och inte alls så farligt dyrt
 så denna resa är bara ett litet litet klick ifrån att bli min, förstå, ett klick.
jävla skit att både jag och hjärtat jobbar hela den veckan..
ÅH, JAG VILL!!


Fick räcka att plåga kroppen med 50min på ...

Fick räcka att plåga kroppen med 50min på bandet varvat mellan spring och PW, nu handla sen gasa hem och göra tacopaj åt hjärtat :)


..

jag hatar när min kropp inte vill de jag vill..
just snygg planering att bli sjuk nu
men vet ni vad, de skiter jag i, tänkter ändå göra de jag planerat in
 så de är bara anpassa sig, skit också!


Efter 1h kondis pass varav halva tiden spr...

mms_img68656 (MMS)

Efter 1h kondis pass varav halva tiden spring och PW ska jag nu äta efterlängtade middag och se senaste oth, mys! Sen dusch och börja rulla mot Luleå :)


3:e september 11

ikväll ska jag, mitt hjärta och Pettersson och se Jägarna 2 i Luleå, myys! jag är lite rädd för att den kommer vara läskig och jag som är så harig. har svårt och sova och skrämmer upp mig själv efter en wallander film så ska bli intressant och se hur detta går. jag som har lovat mig själv att sluta se läskiga filmer för jag vet hur jag blir, nåja, det blir nog bra iaf :) ett som är säkert är att jag ska ha varma chips iallafall och kanske köpa med mig lite lakris och nötter ;)

efter jobbet blir det att gasa till gymmet och springa av sig lite och efter de fixa någon middag, bli nog sallad för min del och nå annat till hjäri, vad återstår att se :)

Nu ska jag gå och försöka äta lunch :)

PUSS!