31:e December 2010

nyårsafton idag, shit vad året har gått fort. helt galet!

har inte tid att skriva men tänkte väl mest önska alla GOTT NYTT ÅR OCH PUSS! :)


22:a december 2010

nu är det ett bra tag sen jag skrev här sist, men jag har verkligen inte haft tid. jag bara jobbar och jobbar och först efter nyår kommer jag kunna andas lite men januari i sig kommer innebära mycket jobb, tror jag räknade att det blev som längst 2 veckor i sträck. men jag klagar inte, just December är den bästa månaden att jobba, högt tempo och väldigt mycket folk! :) har även hinnit med ett julbord med jobbet, gott! :)

idag är planen jobb till 19 sen fira Emma + utgång. är faktiskt inte de minsta sugen, men måste väl ställa upp, Emma stryper väl mig annars. så är väl bara bita ihop och hänga med :b näe, men jag vet att de är roligt när man väl är igång, så det kommer nog bli bra tillslut känns bara jobbigt när man. ska försöka hitta party humöret under dagen :) men hur som helst kommer det bli en lugn kväll för jobbar 12-21 imorgon + att jag måste slå in alla julklappar antingen innan jobbet eller efter, mys :)

13:e december 2010

det märks verkligen att julen är på väg för julhandeln har kommit igång ordenligt med massa paketinslagning men jag trivs. detta är den bästa tiden när det gäller butiks jobb, tiden bara rusar iväg och det är alltid en massa folk och högt tempo :)

imorgon blir det en lång dag hela 10 timmar, ska redan vara kl 8 på jobbet och packa upp leksaker. det värsta med de hela är att jag är rädd att jag håller på att bli sjuk vilket jag absolut inte har tid med. blir att lägga sig tidigt ikv och hoppas de känns bättre imorgon.


11:e december 2010

det finns en par saker som gör mig så arg och det är människor som skrattar och inte ser allvaret med alkohol. det är okej så länge de stannar vid att dricka för att ha roligt men det är inte okej när någon börjar sitta hemma själv och hälla i sig bara för att man har sådant begär av efter den. jag har grym respekt för den. jag har sett dens baksida. jag vet hur exakt mycket den kan förstöra. jag vet hur en familj kan brytas ner till grunden på grund av den. det är just de som gör mig så arg för jag tror inte alla förstår hur mycket skada den faktiskt kan göra, tror ingen som inte varit med om de själv kan förstå. alkoholism är en sjukdom, dom som drabbas är inga dåliga människor, det är bara någonstans i livet det gick snett. en del inser sina brister och andra inte, men det är så med allt. men som sagt, dom är inga dåliga människor, dom kan faktiskt vara världens bästa! ♥


6:e december 2010

just nu känner jag vääldigt mycket hat till mina grannar, dom spelar musik så det bara dånar in till mig, SÅÅ JÄVLA IRRITERANDE!! och de är fan inte första gången, blir så sjukt jävla less.. det är väl ok om de händer typ någon gång då och då och men de är fan inte okej när de är så i princip varje dag.. sen är de så satans dålig musik till på köpet. har till och med varit så barnslig så jag slutat hälsa om vi möts i trapphuset, jag vet, de är fel :/

till något roligare, i helgen har jag varit och hälsat på min mormor och morfar med mamma, mys! vi var även en snabbis till gällivare. hann även träffas kramas lite med min älskade Helena :) 
 


..

en dag som började bra gick snabbt utför. saker och ting kommer ikapp som ett brev på posten och denna gång hann jag inte skicka retur före. just nu skulle jag bara vilja gräva ner mig och stanna där till nästa år (KANSKE tittar fram på julafton). usch!

1:a december 2010

nu är de bara 24 dagar kvar till jul, åh, vad mysigt! och jag är klar med alla julklappar ungefär iaf. har hjärtat kvar och så skulle jag vilja hitta nå mer till mamma och Lenko, sen är allt klart :) så skönt att inte vara ute i sist minuten. apropå julklappar så nu på äldre dar så vet jag alltid i förväg vad jag kommer få, fast iofs de är bättre få något man vill ha och behöver :) fast de mysigaste med julen är nog ändå allt julpynt. de är så mysigt att vara hemma och ha tänt min mini gran, ljusstaken och se alla tomtar med en kopp te i handen och peppakakor :)

idag har jag börjat kl 12 och går till stängning. imorgon har vi kvällsöppet så blir att jobba till 21, men just under jul är de bara roligt jobba, tiden går så sjukt fort :) nu ska jag gå och hämta mig en kopp te och fortsätta märka in böcker :)