30:e november 2010

får väl börja med att be om ursäkt för dåligt uppdaterande.

just nu håller jag på med att göra min egen müsli, återstår att de om den blir god. idag har jag slutat 4, skulle och träna men min kropp ville inte så de fick bli en promenad ist. problemet jag har när det gäller promenader på kvällen är att jag blivit mörkrädd. hatar att gå där det inte finns massa lampor. ifall en påslagen bil står parkerad blir jag rädd att någon ska hoppa ut och ta mig :b (jag vet, jag är töntig fast de är bara ibland jag får för mig de). förut var jag inte såhär, då kunde jag gå utan lampor hur långt som helst fast de var mörkt. nåväl, nu gillar jag de absolut inte, huvva..

nu ska jag gå och kika till müslin :)

update
müslin var inte alls god :/ får testa göra efter något annat recept nästa gång.


25:e november 2010

igår var jag som sagt och mös med maddes nya kattungar, gud så söta! jag vill också ha en men bara om den stanna med att vara så där liten som dom är när den bara är 8-9 veckor, dom är som sötast då, ååh :)

idag har jag följt med Fredrik när han jobbat men hoppade av hos mormor och morfar och var där under tiden han for till Kiruna, mys! :) vi har hunnit baka lussebulla längder, bytt julgardiner (eftersom jag tog dom hon redan hade hängt upp), snott hem lite tomtar och kollat igenom gamla kort :) de är alltid så mysigt vara där, trivs så bra, har börja göra de mer nu på äldre dar (lät lite som en gammal tant, men ni fattar vad jag menar). tänkte följa med imorgo

imorgon ska jag klippa mig, baka bröd, julpynta, städa, träna och jaa, massa mer :b har alltid så fyllt upp på mina lediga veckor. fattar inte att jag alltid kan ha så mycket att göra, men de är samtidigt skönt, man blir så slö annars :)

nu ska jag fixa mat, sen spinning :)

23:e november

idag har vi varit till luleå och jagat julklappar + lite shopping :) hittade mig en väska, leggings, en kjol, en sport bh och underkläder :) hittade även en julklapp till mamma och Lenko. nu är de inte alls många kvar, sköönt!

imorgon ska jag ta mig en tripp till madde och mysa med hennes små kattungar + henne såklart :) just nu sitter jag och dricker te och väntar på att hjärtat ska träna klart så vi kan fara och handla. orkade inte följa med ikv, så bestämde mig för att lyssna på kroppen och skippa träningen.

näe, nu har jag inge mer att skriva!


21:a november 2010

har just sett klart "ensam mamma söker" och ska snart krypa till sängs, sjukt trött. imorgon ska jag på massage och jag längtar INTE för de kommer göra ont. förra gången jag var, alltså för 2 veckor sedan, trodde jag att de skulle blir hur skönt som helst men jäklar vad fel jag hade, är även rädd att de kommer kännas ännu värre imorgon för jag har väldigt spänd och har ont i axlarna. sen tror jag även jag har någon låsning eller muskelknut bakom skulderbladen, inte mysigt om man säger så :/ måste börja använda spikmattan mer nu, för de känns alltid bättre efter den :)

i träningsväg har jag hunnit med en långpromenad och spinning/bp, grymt skönt! var behövligt efter en helg fylld av massa födelsedagsfika, men gott har de varit och faktiskt har jag inte ätit allt så mycket, stolt! :)


19:e November 2010

efter 11h sömn och ett spinning/torso pass är jag i princip som en ny människa :b ska ta mig en macka sen börja baka morotskaka och blåbärspaj till kalaset ikv och imorgon. har även fått önskemål med hemmagjoda köttbullar och mos till middag, så ska försöka hinna med det också, fast de blir blomkålsmos för min del :)

det kanske är bäst att jag sätter igång så jag hinner klart i tid. mamma och lenko kommer på fika kl 19 så då ska allt fika vara framme och disk och allt vara borta :) tur man bara fyller åt en gång per år!

17:e november 2010

ligger ännu i sängen och ser vakna med the voice. har steg endast upp och hämta hit datorn, mys :) börjar först kl 12 idag men har ändå stigit upp kl halv 8. tanken var att ta en morgonprom och sedan ett gympass innan 12 menmtror jag skippar gymmet, ska ju ändå på bodypump ikv :)

har lite ärenden jag måste också göra innan jag börjar. så kanske borde sätta fart nu så jag hinner i tid? jo, de gör jag!


15:e november 2010 (2)

börjar faktiskt tycka detta med att blogga är lite roligt. idag har jag ju tom uppdaterat 2 gånger, inte likt mig ;)

hur som helst har jag för en liten stund sedan blivit klar med allt mitt bak, blev som sagt kärleksmums och chokladbollar. resultatet blev bra och de gick att äta, tur de :) snart ska jag springa ner och hämta upp tvätten och sedan ska jag slänga mig i sängen och sussa , sjukt trött!

har även skaffa mig en bloglovin så ska de om detta är något för mig, de flesta verkar ju tycka de är bra så vi får väl se :)


15:e november 2010

4 av 7 jobbdagar avklarade :) det har gått väldigt snabbt måste jag säga, men skönt är väl de :)

ikväll har jag tvättstuga och hade även tänkt börja baka till kalaset, blir kärleksmums och chokladbollar :) har även på min lunch hittat min present till hjärtat, skönt! nu återstår det bara att han ska prova den och se så storleken blir rätt och sen ska lite annat fixas, tror det blir bra :) har alltid så svårt att hitta på vad jag ska ge, sen gör de ju inte saken bättre att han inte säger vad han önskar dig heller. annat är de med mig, min lista är alltid lång på vad jag vill ha ;) det roliga med de hela är ju att när man väl kommit på vad man ska ge i present och känner sig lättad över de då måste man komma på vad man ska ge i julklapp :/

nu ska jag fortsätta torka hyllor!

14:e november 2010

igår åt jag mitt första julbord för iår, kändes lite tidigt men fick faktiskt lite julkänsla, mys :) hur som helst så var vi på westen fram, Fredrik hade firmafest, så de var mat och julshow :) jag var nykter och chaffis för jag skulle jobbar idag och måste säga att de är grymt skönt att inte vara bakis idag..

efter jobbet blir det fixa middag, sen spinning/BP och sedan gasa hem till storön och fira Lenko på plast farsdag ;)

till veckan måste jag börja baka tills hjärtats kalas på Lördag. Har fått en lista på vad han önskar sig så det är väl bara att sätta igång :) hade även vilja baka lussekatter och typ knäck bara för att få ännu mer julkänsla, problemet är bara att jag inte tycker om baka i mitt enormt "stora" kök. man vet ju inte vars man ska sätta allt, de får liksom inte plats :/


12 November 2010

eftersom det är iaf några som läser min blogg så ska jag försöka hålla en jämn och bra uppdatering men ni får inte bli allt för sur om jag misslyckas :)

just nu står jag på jobbet, tog en liten paus :) har varit bra med folk och då springer bara tiden iväg, vilket gillas!

ikväll är det idol i Luleå och jag är bitter för jag såklart kom på för sent att jag ville fara och se :/ så istället får jag tända ljus hemma och mysa ist. har även ett önskemål att hjärtat har klar maten tills jag kommer, återstår att se om det blir så eller ej ;)

Näe, nu har jag inte tid stå här mer måste jag packa upp nå varor som kommit!


nu är jag tillbaka..

..eller?
idag fick jag någon idé om att jag skulle börja blogga igen, vilket aldrig tidigare inträffat. läser andras bloggar men är urdålig på att skriva själv, just för att jag inte vet vad jag ska skriva. men nu ska jag ge de ett ärligt chans och förhoppningsvis håller de längre än de tidigare gjort :)

så inför min nya start så tog jag bort alla gamla inlägg och design. så nu får de se ut såhär eftersom jag varken har tid eller ork att bråka med att göra något åt sidan.

nu sitter jag i soffan med datorn på magen och ska snart byta om till träningskläder och spinna, skönt! måste bara skryta lite på mig själv eftersom jag har bakat bröd idag och dom blev riktigt goda, återstår dock ännu att höra hjärtats åsikt och tror nog inte han kommer vara lika förtjust som jag ;) har även haft min fina Bella på besök, så mysigt att se henne igen!

Näe, nu måste jag börja packa bröden i frysen! :)

ps, har någon ens koll på min blogg efter mitt "lilla" uppehåll? i sånt fall kan ni börja ha de nu ;)