<3

under den senaste tiden har det hänt en hel del i mitt liv. både bra och dåligt. jag har alltid varit en sådan person som tyckt jag klarar mig bäst själv. att ingen annan ska behöva lägga sin energi på mig och mina beskymmer. jag vet med all säkerhet att jag klarar mig själv, det behöver jag inte tvivla på. men när det händer tunga saker handlar det inte om att någon ska tycka synd, det handlar mest bara om att någon kan sitta tyst och lyssna. det jag har märkt med tiden är att det är lättare när man är två, man behöver liksom inte bära hela bördan själv. jag är evigt tacksam att jag hittat mitt hjärta. en som förstår och inte ställer så mycker frågor. en som sitter tyst och låter mig prata. en som ligger och håller om mig när allt blir för mycket.

du vet allt om mig och jag skäms inte av att berätta saker för dig för jag vet att du aldrig skulle håna mig eller vända de mot mig. du vet de värsta om mig och du vet min största hemlighet och jag vet att detta stannar hos dig. du är biten som fattades i mitt liv och jag älskar dig av hela mitt hjärta!

jag vet att du alltid kommer finnas där för mig så som jag alltid kommer finnas där för dig. det är du och jag mot världen älskling!