Shoes

Blev inga nike skor för min del eftersom dom var slut :/
men hittade mig dessa snyggingar ist, hade först tänkt mig dessa i tyg 
men de fanns inte i min skorlek så blev skinn istället 
 men lika glad är jag för de, så snygga ;)
perfa som inneskor på jobbet nu under vintern :)


Är sjukt sugen på att köpa en pulsklocka, ...

Är sjukt sugen på att köpa en pulsklocka, måste nästan dra med mig hjärtat på intersport imorgon och kika på en ;) och när jag ändå är där kan jag ju kolla om mina fina nike skor finns inne, jag behöver ju verkligen ett par nya ;b


30:e Augusti 11

när man jobbar i en butik får man stå ut med väldigt mycket. har någon tex en dålig dag så är de oftast vi som får ta smällen och får oss en härlig utskällning för minsta lilla grej även om det inte är vårat fel. kanske mår dom  helt enkelt bättre av att skälla ut oss som dom ändå inte känner? idag så hostade någon mig i ansiktet, inte så jäkla mysigt kan jag ju dock tala om. ibland (läs ofta) undrar man ju om folk lärt sig folkvett.. men en sak som är säker är att man slutar aldrig förvånas över vad som kan hända :b
sen finns det ju dom kunder som är helt underbara och trevliga som gör hela ens dag så mycket bättre, tack till er :) 

är inne på min 9:e dag av 19 nu, de tar sig.. bara halva tiden kvar :) Min plan att få någon ledig dag ser inte ut att fungera men det får helt enkelt gå iallafall :)

i helgen är nog planen att ha tjejmys, antigen i luleå eller kalix, har gått alldeles för länge sen vi var alla sist :)

Nu ska jag fortsätta slita och efter jobbet ska jag åka och hämta ut mina nya fina underbara nike brallor och sen spinning :)

PUSS!



Den är rik som fått uppleva en soluppgång på havet - Tack!



27:e Augusti 11

NEEEJ!!! jag tror jag håller på att bli sjuk och det har jag verkligen ingen tid eller lust till. min lediga helg blev så ledig att jag tillbringar den på jobbet. 6 av 19 dagars jobb är påbörjad (som det ser ut nu blir det 19 dagar i sträck, kan och hoppas kunna klämma in en ledig dag) men pengarna rullar in som dom ska nu och de behövs eftersom det är en hel del till huset som ska köpas så kommer nog kännas värt de när lönen trillar in på kontot :)

imorgon hade jag tänkt tvinga med mig hjärtat till Happis en sväng direkt jag slutar 4, måste och hämta ut mina skor :) hade även tänkt hinna över en sväng till finland om inte klockan hinner springa iväg för mycket, men det ser vi ju :) hade även tänkt kila efter mina fina underbara nike skor jag vill ha och även lite nya nike kläder skulle inte sitta fel (är nog bara bra jag får jobba mycket ifall detta ska gå ihop) ;) råkade ju klicka hem ett par nike brallor här för någon dag sen, till mitt försvar mot hjärtat har jag att mina förra bodde jag typ i så det var väl investerade pengar :)

annars så längtar jag tills jag slutar, min mormor och morfar är nämligen här och dom har tagit med sig köttsoppa, jäklar vad gott det ska bli :) palt fick jag igår så dom skämmer bort min lite men jäklar vad de var gott :)

nu ska jag fortsätta pimpla i mig te ihop om att de hjälper mot min sjuka och att den blir bra på en gång, helst nyss :)

PUSS!


24:e Augusti 11

jag hatar att jag låter mig själv påverkas så pass mycket som jag gör, sjukt irriterande! långt där inne vet jag själv att jag vet bättre men ibland tar hjärnspåkena över.. skit dag!

idag ska jag äntligen sluta vara så lat och TRÄNA :) har varken haft ork eller något större lust till det i veckan.

och vet ni idag kommer min älskade Anne-Lie hem och vi ska och promenera direkt efter min spinning, myys! åh, jag har saknat henne och vet ni, jag har en sak som hon ska få ;) (hoppas du läser detta innan du träffar mig så får du undra lite)

Puss!


Haft min Bella på temys ikv,blir tråkigt n...

Haft min Bella på temys ikv,blir tråkigt när hon åker tillbaka till Umeå.Nu ska jag krypa ner i sängen med mitt hjärta och fortsätta läsa min bok och sen sova:)


Haft min Bella på te mys ikv

Haft min Bella på te mys ikv


Har hunnit in på chili en sväng på lunchen...

Har hunnit in på chili en sväng på lunchen och hittade en "bra att ha" topp som fick följa med mig hem :) Hade glömt bort hur bra det var att inte ha mer än 30 min rast, då hann man inte iväg och slösa pengar och hitta massa bra att ha saker.. nåja, pengar är väl till för att användas ;)


-

jag känner mig grymt sugen på att börja plugga, hoppas det håller i sig till nästa höst och att jag känner samma motivation då som nu :) ser verkligen fram emot att testa något nytt och få sig en utmaning. hoppas bara jag tar mig in och att de kommer kännas lika rätt när jag väl börjar, men jag tror att jag hittat rätt :)


klick!








-



Nu får det vara slut på latandet
NU JÄVLAR!!


15:e Augusti 11

är tillbaka till verkligen, första dagen på jobbet efter semestern (min jobbdag på Fritz igår räknas inte) och det går över förväntan, trodde det skulle gå trögt men de gör de inte :) det är nu det hårda jobbet börjar och kommer se ut så ungefär ett år framöver. är mycket annat som ska hinnas med utanför jobbet, så fram till jul kommer det nog bli lite körigt, men förhoppningsvis kommer det gå bra. en utlandsresa hade jag absolut inte tackat nej till men just nu finns det inte ens med på världskartan att de skulle gå att genomföra, sorligt men sant.. jag får helt enkelt nöja mig med att kolla och drömma mig bort till värmen ;)

har börja komma tillbaka till mina vanliga rutiner och framförallt till träningen nu, har varit så mycket hela tiden den senaste tiden så har tappat bort de lite men är sjukt skönt vara på banan igen :)

Just i detta nu sitter jag på fotboll och ...

Just i detta nu sitter jag på fotboll och försöker lista ut vem som leder så jag vet vem jag ska hejja på ;) sen detta är klar blir det att åka och handla och laga någon middag, är sjukt sugen på tacos så ska försöka övertyga hjärtat att han också är det :)


-

jag har alltid varit sjukt dålig på att uppdatera min blogg och har flera gånger tänkt ge upp de här med att bloggandet just för jag hela tiden glömmer bort att skriva eller inte vet vad jag ska skriva om. MEN nu har jag kommit på att man kan skriva från mobilen, det är väldigt mycket enklare eftersom man alltid har den med sig och det gör de hela lite roligare :) nu ska jag ju kanske inte lova att det här med många uppdateringar kommer hålla i sig (för hittills har det aldrig lyckats mer än någon vecka) men tror faktiskt det kan hålla lite längre denna gång, men som sagt, lovar inget ;)


Vårat fredags nöje blev att klyva ved, kan...

Vårat fredags nöje blev att klyva ved, kanske inte det roligaste men de var ack så nödvändigt :) just nu ska jag försöka få upp normal kroppstempratur med hjälp av en te kopp efter det blir det sängen :) spinning väntar imorgon kl 10 och jag längtar redan ;)


12:e augusti 11

Har varit hela dan i Luleå idag och kollat på golv och annat. hittade ett till sovrummet så nu är alla golv i hela huset bestämt :) alla till övervåningen har vi redan så det är bara börja lägga in men de till nedervåningen var vi tvungen beställa så det kommer först i september, men det är ju snart så :) ska fara här snart och låna hem massvis med tapetpärmar och börja besämma vad vi ska ha i vilket rum, vet på ett ungefär vad jag (vi) är ute efter så gäller bara hitta någon som stämmer överens med bilden jag har framför mig ;) men har som sagt hittat tapeten som kommer passa perfekt i kontoret redan :)

Båda toaletterna är lagt och klart och det blev super fint :)


toan nere
(redan visat bild men gör det igen)


toan uppe


new



dessa snyggingar fyndade jag i Luleå idag, på super rea och allt ;)
perfekt att ha på jobbet och sköna att gå i var dom också :)


Nu börjar de hända grejer.. Hela toas golv...

mms_img13802 (MMS)

Nu börjar de hända grejer.. Hela toas golv på nedervåningen är klar och se så fint det blev :)


Kollat på tapeter lite snabbt idag och hit...

Kollat på tapeter lite snabbt idag och hitta den perfekta till kontoret :) tror det kommer bli så fint när det är klart :)


Madde har varit gullig och bjudit mig på p...

Madde har varit gullig och bjudit mig på palt, nu sitter på bilbingo och äter riesen och hoppas på vinst :)


Snart hemma efter en hel dag med golv jakt...

Snart hemma efter en hel dag med golv jakt. Vi har hunnit med en sväng till Luleå och Happis men det slutade med att jag fick min vilja igenom och de blir det jag varit och kollat på i kalix, så det ska beställas imorgon ;) hittade iaf golv till kontoret och mest troligt ett till sovrummet :)


Fick min vilja igenom om en tripp till lin...

mms_img68411 (MMS)

Fick min vilja igenom om en tripp till linafallet, mys :)


Såhär har min dag sett ut. Börjar redan bl...

mms_img12722 (MMS)

Såhär har min dag sett ut. Börjar redan bli less och det här TYVÄRR är bara början!! :/