28:e feb 11

idag när jag stod och städade på jobbet slog det mig är de det här jag ska göra resten av mitt liv? det är inte de att jag inte trivs med mitt jobb för det gör jag men är de det här jag vill göra för alltid? jag har ingen aning.. kanske jag vill börja plugga trots allt, men då är frågan till vad? jag har ingen aning alls. allt jag vet just nu är att jag kommer jobba fram till 2013 eftersom jag får heltid fram tills dess och är ett perfa läge att spara pengar ifall jag skulle komma fram till att vilja bli student. men om det nu skulle bli så blir det distans, så blir inte någon äkta student, men det kommer nog passar mig, kanske kommer kunna jobba samtidigt. om jag och fredrik ännu är ett (vilket jag vet att vi är) så passar sig inte en flytt heller eftersom vi har huset då och han sitt jobb här + att mamma finns här. men om det bli så är jag 23 när jag börjar och 26 när jag slutar, men är det för gammalt eftersom jag efter skolan måste hinna hitta mig ett fast jobb jag trivs med och få en stabil ekonomi och helst jobbat ett tag (så jag har någonstans att återvända efter jag varit mammaledig) innan jag skaffar mig barn och går på mammaledighet och allt detta innan jag är 30? fy vad besvärligt allt detta med framtid är, har seriöst ingen aning. kan ingen hjälpa mig och säga percis hur jag ska göra och vad? så slipper jag tänka och fundera som jag gjort nu i 2 år och inte kommit fram till något.. usch!

21:a feb 11

det är så typiskt att efter ha varit ledig i en vecka så blir jag såklart sjuk lagom till måndag och min 4 dagars jobb vecka börjar, snacka tajming. men det går ändå bra, dricker mänger med te med honung (5:e kopp sen morgonen och mina koppar inte inte precis små) och trycker i mig panodil. halsen gör inte lika ont som tidigare men min huvudet känns tungt och öronen gör ont. eftersom det tyvärr inte blir någon träning ikv och hjärtat jobbar natt så ska jag nog gå och köpa mig lite nötter, tända ljus och bädda ner mig och se sex and the city hela kvällen, myys på hög nivå :) fast blir nog en tidig kväll så jag orkar med jobb imorgon.

kanske ska gå och ta mig en till kopp te och sedan börja lägga in lite varor, jaa, så får de bli :)

PUSS!


15:e feb 11

alla ♥ dag igår och jag och hjärtat var så romantiska att vi inte hann ses på dagen för vi var på olika håll. jag hade frissa tid sen var det bara gasa hem till Storön och skotta gården, vattna blommorna och en prom med Jaana och han var i huset och höll på. kvällen spenderades på gymmet :b men jag fick iaf blommor, ett gulligt kort och gelehjärtan :) han fick en tröja och ett kort av mig, fast som jag trodde kunde jag inte hålla mig från att ge de på Fredag :b gelehjärtarna tvingade jag honom faktiskt att köpa eftersom jag i alla år alltid fått de av mamma, även när jag flyttat hemifrån, och nu när hon inte är hemma så kändes det ganska tråkigt och värdelöst att behöva köpa de själv så jag bad han ist :b
sen fick jag även ett jättefint egengjort kort och ett bar gulliga hjärt trosor av min älskade Helena, tack! ♥

imorgon ska jag till Luleå, för att först ha lunch dejt med Carro sen hämta hem mamma och Lenko som äntligen kommer hem med flyget från Thailand :) har inte pratat med min lilla mamma på 1 hel vecka nu och vi pratar varje dag annars (men mormor har tagit över hennes roll under tiden) och har inte sett henne på hela 16 dagar det är väldigt mycket för en mammagris som mig ♥


11:e feb 11

idag är det fredag och började dagen med 1,5 h på gymmet, gud så skönt det var! bättre snart på dagen än ett tränings pass eller en skön promenad finns inte :) ikväll när jag slutar kl 18 får jag äntligen träffa hjärtat som jag inte sett sen onsdag, han har jobbat natt och slutat när jag ska till jobbet. igår på lunchen var jag och köpte en alla hjärtans dag present och om jag känner mig själv rätt så vet jag inte om jag kommer kunna hålla mig ifrån att inte ge den redan ikv, får väl se hur de går ;) åkte på att jobba helgen så blir först ledig på måndag men det blir bra det med :)

nu måste jag gå och äta något lite lätt, håller på att hungra ihjäl och fram till middagen som kommer bli hemmagjord pizza kommer jag aldrig klara.

PUSS!


från och med idag ska jag börja leva efter det min tatuering ständigt påminner mig om.
jag är faktiskt jävligt bra precis som jag är! :)

Love Yourself


6:e feb 11

fy vad jag hatar snö! om det snöar även imorgon så börjar jag grina, skitväder!

efter att ha skottat 2 gårdar, promenad med Jaana, träning och slutligen har jag även skottat fram min bil är jag lagom slut. märker även att min rygg tagit stryk så nu blir det dusch och spikmattan och te till solsidan så kommer den nog känns lite bättre :) imorgon blir det ett besök till Gällivare och min älskade Helena och även till mormor och morfar, ska bli skönt att komma bort och bli lite bortskämd och ompysslad ;) ska nog passa på baka semlor när jag är där eftersom M&M har aningen större kök än mig :)

näe, nu måste jag duscha så jag hinner allt, PUSS!


2:a feb 11

om bara 1 timme blir jag äntligen ledig efter mitt långa 16 dagars pass och vet ni, då är jag ledig i hela 7 dagar, fy vad underbart :) jag har inte planerat in så mycket, förutom att träna massor, åka en sväng till Haparanda och även en sväng till min mormor och morfar (blir nog från måndag-tisdag) :) ska bara göra sånt som jag tycker om och försöka att inte tänka på alla måsten, ska helt enkelt bara mysa på :)

min dag började med spinning kl 7, är så skön start på morgonen :) efter jag slutar ska jag gå på ica och hämta ut mitt paket som kommit + handla lite och efter de kanske det blir att följa med hjärtat när han ska och träna, vi får se :)

nu tror jag att jag ska fira min ledighet med en bit choklad ;)

PUSS!


kärlek!

efter ett antal övervägande och diskuterande med min mormor (hon fick agera bollplank när mamma inte är hemma) och hjärtat så är min efterlängtade klocka MIN och jag är helt lycklig :) den är sååå snygg och jag är mer än nöjd! detta är helt klart kärlek vid första ögonkastet :)