31:e Jan 11

åh, jag har sådan beslutsångenst om jag ska köpa min efterlängtade klocka eller inte? jag har försökt räkna hur mycket jag kommer få ut varje månad och sen hur mycket jag har kvar efter alla räkningar + allt sparande är draget. jag vet att de kommer gå mer än väl ihop men ändå. jag har stenkoll på allt men jag hinner ändå oroa upp mig, blir så less på mig själv ibland. åhh!

Vad tror ni? köp eller inte?
jag vet att jag kommer vårda den som mitt eget barn ;)


30:e Jan 11

ångesten är borta, allt gick bra.. sköönt! :)

just nu känns de inte alls bra att behöva vara inlåst på jobba när det är strålade sol utomhus.. men det finns väl inte så mycket åt saken, pengarna rullar in iaf :) nu är det inte länge var tills jag äntligen får vara ledig, ska bli så otroligt skönt :) på lördag är det planerat en tripp till Haparanda för att kolla på kök och massa sånt roligt, jag har redan en bild i huvudet på hur jag vill ha det på ett ungefär och hjärtat verkar också tycka om mitt förslag så det är bra :) vill ju inte vara så elak och bestämma allt helst själv fast gillar ju när mina förslag vinner och går inte med på något annat heller, så det är tur att vi tycker ganska lika :)

nu ska jag jobba fram till 4 sen blir det dagen andra träningspass, sköönt :)


..

fyfan, vad jag hatar denna ångest, just i detta nu vill jag bara åka hem och gräva ner mig.


26:e Jan 11

dag 9 av 16.. nu börjar de kännas. hela December och Januari har varit galet mycket jobb och känns som jag aldrig riktigt hunnit andas mellan gångerna. sen är jag inte heller världens bästa på att bara sitta ner och ta de lungt. fast och andra sidan gillar när jag har saker att göra, men på den senaste tiden känns de att de blivit lite väl mycket, men jag har enbart mig själv att skylla. så ikväll ska jag släppa allt och inte göra något, bara inta soffläge och inte röra mig på hela kvällen. nåväl återstår att se om det blir så eller om de blir löpbandet eller nå på gymmet :b
 
min dag började hur som helst kl 6.10 för att sitta på en spinningcykel kl 7. där är en anleningen att jag får skylla mig själv, istället för att sova till 8 så stiger jag upp för att träna. men jag gillar ju de och de är en väldigt bra start på morgonen :) och imorgon är det samma sak, fast då ska jag vara på gymmet kl 7, härliga tide, älskar träning :p

imorgon efter jobbet ska jag åka hem och mysa med mammi och Lenko, börjar bli lite mammasjuk ;) (jag vet, jag är löjlig)

nu ska jag gå och hämta mig en tekopp innan jag fryser ihjäl :)

24:e jan 11

dag 7 av 16 jobbdagar är påbörjad :) sakta men säkert börjar det närma sig min efterlängtade ledighet. men det går faktiskt bra att jobba så här långa sträckor, nackdelen är bara att man inte hinner med allt annat man hade behövt göra så för tillfället är mitt hem allt annat än rent (okej, så förjävligt är det inte och förmodligen är det bara jag som tycket det är dammigt, men iaf) Men hade tänkt ta tag i det nu kväll efter träningen eller så imorgon innan jobbet kl. 9, vi får se vilket det blir :)

på morgon var jag värre effektiv, hade nämligen tvättstugan kl 7 så mellan jag fixade mig till jobbet kl 10 så hann jag tvätta 4 maskiner :) gillar mer och mer att vara igång från morgonen, fast hade varit ännu skönare om jag varit ledig sen och fått göra vad jag själv velat ;)

föresten igår köpte jag mig mitt efterlängtade gym/gruppträningskort eftersom mitt andra som bara varför gruppträningen har gått ut. nu jävlar ska ska det bli andra bullar men känns faktiskt skönt att äntligen kunna gå tillbaka till gymmet :)

nu ska jag fortsätta torka hyllor tills jag får gå på lunch, är något hungrig!


Kina

jag har kommit fram till vad jag vill göra inom en ganska snar framtid, åka tillbaka och besöka Kina igen. det är ungefär 5 år sedan jag var där sist (känns inte så länge sen men ändå). har sagt att jag inte skulle åka tillbaka dit, att jag liksom har sett de som finns att se och det har jag ju iofs, men de lär ju hänt en hel den sist. Den här gången behöver vi inte fara på en guidad tur som sist (vilket i övrigt hur bra som helst), denna gång kan vi istället hitta på egna rundor och bestämma själv vad man vill se :) blir ju inte dirket en sol och bad semester men det kommer bli en spännande och häftig resa och så far vi såklart när det är sommar där så då får vi sol och värme iaf. åh, vill åka nuu!



andra ställen jag planerat att besöka inom min snar framtid är USA och Thailand :)


jag överlevde..



nygjord och äcklig men jag är väldigt nöjd!


14:e januari 2011

jag har fått värre mycket gjort på morgonen, har haft tvättid, städat så det är fint när Helena kommer (och de var faktiskt endast för din skull. tänkte även bädda rent men det orkade jag inte för gjorde de faktiskt förra veckan, fast kanske gör det sen iaf), tränat och nu ska jag hoppa i duschen, äta lunch och sen iväg till jobbet. hade varit skönt vara ledig men det får bli en annan gång. sen råkar det ju vara så att jag hittat min klocka jag vill ha. och vad jag vet växer inte pengar på träd, tomten har precis varit och vänta till min födelsedag är på tok för långt bort så jag får helt enkelt köpa den själv, därav är jag glad att jag måste jobba även idag så har jag ju jobbat ihop en liten liten del iaf :) åh, jag som vill ha den nuuuuu!!

för övrig så älskar jag min nya nike jacka jag fick hem i onsdags eller rättare sagt älskar nästa allt som har med nike att göra :) dom gör lätt dom bästa träningskläderna, skit snygga, sköna och ändå till ett rätt bra pris :)

nu ska jag börja fixa mig så jag hinner med allt innan jag börjar, och vet ni vad, imorgon kommer HELENAA , myys :)

10:e Januari 2011

jag har börjat få dåligt samvete av att sova för länge på morgonen, känns som att hela dagen är förstörd. så har jag inte känt förut, ett tecken på att jag håller på att komma upp i åren? har ingen aning men att vara igång från morgonen är helt klart skönt. man hinner så mycket :)

sitter och kollar på spårlöst och dricker en kopp te, måste snart gå och lägga mig för imorgon kl 07.00 ska jag befinna mig på en spinningcykel och vara redo att ge allt. börjar först kl 14 imorgon så hade tänkt hinna med en prom innan jobbet också.

till helgen kommer min älskade Helena, kommer bli så mysigt och skönt att ha henne här ett par dagar. sen på måndag händer en spännande grej, längtar :) hihi


min mormor och morfar..

.. är dom bästa i hela världen. dom gör verkligen allt för att vi barnbarn och barn ska ha de så bra som möjligt. finns ingen som är så söt och snäll som mormor, hon tror alltid det bästa om folk och kan inte säga ett ont ord om någon. min morfar kan allt, utan han hade det inte hänt mycket. dom är mina förebilder och jag ser upp till dom och älskar dom väldigt väldigt mycket. i min värld kommer dom finnas för alltid, i min värld är dom odödliga och jag ber till övre makter att det kommer förbli så.
Puss!

3:e Jan 2011

fyfan vad jag älskar att träna! de är så sjukt skönt att vara igång igen :) men fy vad jobbigt de var, har ju trots allt haft uppehåll 2 veckor typ, pga massa jobb och förkylning. men nu jävlar är jag på gång igen, nu jävlar ska jag komma iform till beach 2011, lycka till Elin! ;)

idag har jag hunnit vara till Happis med mormor, morfar, Axel och Malin. fick äntligen mina svarta tallrikar som alltid annars varit slut när vi varit tidigare. Sen hittade jag även 2 av mina fina ljusrosa muggar från Rörstrand så nu behöver vi bara 2 till av de gråa så har vi alla 8 :) skulle även vilja ha skålarna av samma serie, men de blir ett senare projekt :) ikväll har även Bella hunnit hit och säga hejdå för hon börjar fara neråt imorgon, usch! :/
nu ska jag sussa, har nämligen tvättstuga kl 7 imorgon. men först ska jag goa sönder mitt hjärta!