31:a Juli 2011

bara 2 timmar tackar jag för mig och tar semester och återvänder inte förrän på 2 hela veckor, ska bli så otroligt skönt! :)

just i detta nu sitter jag och drömmer och kolla på resor till italien. gud vad jag skulle vilja besöka de landet.
men inom en snar framtid ska jag banne mig dit..


ser det inte vackert ut så säg!


Jag älskar havet!

mms_img41489 (MMS)

Jag älskar havet!


Sitter på jobbet och längtar tills jag får...

Sitter på jobbet och längtar tills jag får fara och zumba och efter de blir de temys med Bella :)


Juli 13, 2011

jag hinner seriöst inte med, allt går i hundranitti och de känns som jag knappt hinner andas, men jag har endast mig själv att skylla och ingen annan. är nog en jäkla tur jag gillar de jag gör och att ha saker att göra. men om 2 veckor och 4 dagar är de jag som går på semester och får pusta och känner mig stolt att jag även klarat denna sommar med 2 jobb. men jag vet att jag klarar allt bara jag ger mig fan på de..

idag har jag varit effektiv och hunnit med följande:

  • jobbat på friz till 12
  • jobbat på bokis till 18
  • tränat
  • handlat
  • lagat matlådor (plättar till hjärtat och sallad till mig)
  • ställt iordning tvätten
  • diskat bort all disk jag råkas "glömt bort" att göra i några dar.

just nu sitter jag i soffan med en tekopp :) ska göra mig redo för sängen så jag orkar upp till tvättstugan kl 7 och jobbet kl 12, tur man aldrig är sysslolös ;)

Puss och gonatt!


8:e Juli 11

vet ni vad jag ska göra imorgon kväll? jo, jag ska nämligen ut på krogen och dricka alkohol ;) de kan jag säga inte händer allt för ofta nu för tiden (och skönt är väl de, åldern börjar ta ut sin rätt). Sist jag var ut var vid jul så de var ju som ett tag sen sist :) har som sagt blivit kärring på heltid! men när mina hjärtegull är hemma över sommaren så måste jag väl ställa upp för laget. Har ju ett halvår på mig sen att vara tråkig och kärring sen, så en sommar kan jag offra mig och bli lite ungdomlig och rolig ;) dock finns de två nackdelar och den första och största är att Annelie och Carro inte kommer med (vilket känns förjävligt) och den andra är att jag jobbar på söndag..

Nåja, det blir nog en bra kväll iaf :)
och det är bara 9 dagar tills jag fyller år..
(fast jag vill sluta fylla år för jag börjar bli rynkig och jävlig) 


4:e Juli 11

igår var jag och hjärtat till Happis/Tornio och kollade lite :) min plan var att köpa mig en kavaj och en jeans jacka men kom hem med allt annat utom just de. det är så typiskt att just när man behöver något så hittar man det inte men sen när man inte behöver de nå mer då finns de överallt :/ nåja, får fortsätta min jakt på den perfekta jeans jacka, någon gång ska jag väl hitta någon som passar :)

men hittade däremot något jag "behöver" och de var dessa snyggingar:


behöver jag ens nämna att de är nike och de var kärlek vid första ögonkastet? dom är så snygga, sköna och helt sjukt lätta att gå i så kunde helt enkelt inte låta bli + att dom var på extra pris :) blev lite andra inköp också och jag är helt galet nöjd!

nu jobb fram till fredag sen (som de ser ut nu) ledig lördag och jobb söndag! hoppas alla tummar och tår för att de kommer bli bra väder i helgen! :)

Puss!