23:e mars 11

jag tror jag äntligen har kommit fram till vad jag vill göra med mitt liv. som det känns nu så känns det helt rätt och skulle vilja börja läsa nu på en gång men det måste vänta en stund. som det ser ut nu är planen att börja läsa antingen till våren 2012 eller hösten 2013, OM det är ännu det här jag vill, men tror faktiskt det :) känner mig ovanligt taggad vid bara tanken av att börja läsa, kanske är ett tecken på att de här är rätt?
återstår att se om jag tar mig när det väl är dags in vilket jag verkligen hoppas för jag tror att detta kommer passa mig som handen i handsken :)


12:e mars 11

nu är det bokat, den 4:e maj bär det iväg 1 vecka till Alanya :)
fyfan vad skönt det ska bli, jag håller redan på att längta ihjäl mig!
jag tror nog vi kommer trivas bra ;)
alldeles vid stranden och hotellet har till och med gym.
nu återstår det bara att hitta en bikini och lite fina sommarkläder sen är jag så redo att åka.




11:e mars 11

mäkte just att nelly har börja sälja sportkläder och dom har min favvo nike, gud så underbart :) har redan hitta en tröja och byxor som jag vill ha, farligt ;) igår shoppade jag ett par rosa träningsbyxor, så sköna och fina, kommer helt klart bli en ny favorit!

på 2 timmar tar jag långledigt, underbart :)

PUSS!


8:e mars 11

jag blir galen, känns som hela min kropp bara skriker och jag vet inte vad felet är.. tänkte det kanske var vila men har sovit 9h inatt, kan ju inte mena att jag ska sova mer än de? men hela min kropp är helt seg och gör som "ont", det ilar som i den. svårt att förklara känslan.. men så irriterande när den inte vill försvinna.

nog om gnäll, idag har jag gjort 7 semlor eftersom det fettisdag, 2 till fredrik, 1 till snickarn, 1 till mamma, 2 till Lenko och 1 till mig :) längtar tills jag ikväll får äta den tills sofias änglar, MUMS! :)
till helgen får jag vara ledig och jag hoppas på bra väder så vi kanske kan ta en tur med skotern och grilla korv, hade varit super mysigt :)

PUSS!


7:e mars 11

snart får jag gå hem, på 10 min för att vara exakt och det ska bli så otroligt skönt. har inte alls mått bra idag så att jobba 9h har inte varit de roligaste, men har haft mycket att göra så det har ändå gått fort. när jag kommer hem ska jag inte lyfta ett finger efter jag gjort min gröt som får bli min middag. ska endast ligga raklång i soffan och se satc, solsidan och oth som jag missade igår. ska nog unna mig nötter eftersom jag mår dåligt behöver man något gott att äta ;) stackars mig!

nu ska jag börja packa ihop.

PUSS!


6:e mars 11

startade dagen med en promenad på 1h och 45min innan frukost. tanken var inte att den skulle bli så lång men det var så himla skönt väder så tiden gick av bara farten och allt detta innan 9.15 :) det är så skönt att vara igång från morgonen. F däremot kanske inte alltid tycker det är lika roligt att alarmet ringer 06.30 men det får han faktiskt leva med ;)

just nu sitter jag på jobbet och är bitter över att jag måste jobba när det är så härligt väder men det blir pengar, det är väl de man får trösta sig med. hade varit skönt fara ut med skotern och grilla men får göra det nästa helg ist om vädret tillåter och hjärtat är med på det dvs :) just nu åter det bara 1h och ca 30min innan jag får gå hem så det känns inte så farligt. ska gå och ta mig en tekopp och en skorpa innan jag ska äta min sopp middag för kvällens spinning/BP pass :)

PUSS!


2:a mars 11

det är så mycket jag vill ha så det finns inte

  • träningsskor x2
    (ett par rosa bara för att dom är så snygga och ett par bra spring/promenad skor)
  • massa nike träningskläder
  • reebok easytone 
  • pulsklocka
  • en snygg vårjacka
  • ett sånt där gåband i rosa

och sen finns det massa massa mer så som vanliga kläder tex
men de is jag inte skriva upp för sånt behövs ju alltid, kläder får man aldrig nog av ;)


1:a mars 11

efter morgonprom 30min, gym, långprom i solen 1,5h och ett underbart spinning pass är jag helt lycklig. jag vet någon som kommer sova gott inatt :) men jag älskar de, vara ledig och kunna fylla dagarna med det jag gillar bäst. fast att alltid vara ledig hade jag aldrig klarat av men att vara ledig när man vet att jobb kommer inom några dagar är underbart, tror man uppskattar och tar vara på det lite mer då :)

idag var jag jätte sugen på pizza så jag bestämde mig för att göra hemmagjord tacopizza och gissa om det var gott, mums :) längtar redan till morgondagens lunch ;)

just nu sitter jag och myser med en te kopp och ska snart sussa med hjärtat som redan sover. imorgon står det träning och mys med mamma hela dagen på schemat :)

PUSS!