Jag och min underbara klocka har hunnit tr...

mms_img14282 (MMS)

Jag och min underbara klocka har hunnit träna baksida ben och rumpa i 35 min för att sedan hoppa upp på bandet och bränna av 22 min hiit/joggning såhär på morgonen. Hade tänkt bara köra hiit (30min på hastighet 14 och 30 vila) men min kropp gav upp (så sjukt irriterande) så blev att jogga lätt på hastighet 8,5 resten av tiden. Nu ska jag hem och duscha och sedan fara och se om hjärtat vaknat och tvinga ut han på en promenad med mig :)


29:e oktober 2011

har tvingar ut hjärtat på hotellet och själv har jag spenderar min lördag med tvättning och städning av lägenheten, är så skönt nu i efterhand när det är gjort :) jag vet, jag låter som värsta tanten men vet ni, jag gillar de ;)  

nu ska jag dricka te och se sex and the city medans tvätten torkar och sedan ska jag faktiskt slänga mig i säng, är helt färdig :)

Puss!

Detta ska bli min dejt för kvällen, mums! ;)

mms_img32211 (MMS)

Detta ska bli min dejt för kvällen,mums! ;)


28:e oktober 2011

jag är så fruktansvärt less. skulle kunna somna sittades just i detta nu. har 3 och en halv timme kvar innan jag får gå hem.. men som pricken över i:t måste och handla till någon middag efter jag slutat och dum som jag är har jag ingen bil med mig så kommer alltså få bära dom där förbannades påsarna från ica ända hem.. fyfan säger jag bara. ska seriöst gå och sova direkt jag ätit och diskat bort allt. mina 8h sömn inatt verkar inte ha hjälpt ett dugg. och tror ni jag orkade upp och tvätta heller? NEJ!! mina 12 av 12 dagar är iaf gjorda och ledigheten kommer väldigt lämpligt. morgondagen uppbokad och hade tänkt tvätta på kvällen så jag har hela söndagen fri till annat, men antar de blir att jobba i huset då. och sedan på måndag är vardagen igång igen.

nu ska jag sluta skriva och fortsätta vara bitter och packa upp varor.
Puss!!

27:e Oktober 2011

första passet avklarat och är redan inne på mitt andra. tiden har gått himla fort och jag hoppas de fortsätter med de så klockan snabbt blir 21 :) ikv blir de inte så mycket mer än att gå och sova så fort jag kommer hem. hade behövt ta mig på vid 6 tiden imorgon och hinna tvätta någon maskin innan jag börjar kl 10. men jag får se hur de blir, annars får jag ta de på söndag. hade behövt städa också men de får först bli till helgen.

igår bokade vi äntligen hotell till stockholm så nu är allt klart, skönt :) är bara 2 helger kvar sen åker vi, ska bli så skönt att komma bort en sväng och slippa tänka på jobb och allt sånt + att ta igen förlorad tid med Helena :) nackdelen är väl att hjärtat blir kvar hemma, men får försöka komma på någon bra present till honom ist som plåster på såren ;)

nu ska jag hämta en kopp te och börja packa upp varor så tiden går lite fortare :)

Puss!


get fit



nu jävlar ska jag försöka komma iform,
och min nya kompis pulsklockan ska hjälpa mig med de :)


24: Oktober 2011

8 av 12 dagar avklarade. måndag idag och ledig helg att se fram emot, skönt! lördagen är tyvärr helt uppbokad men på söndag ska jag inte lyfta ett enda finger. men fram tills dess är de hard work som gäller med ett rejält 11h pass på torsdag.

idag ser planen ut som följande, jobb till 18 och efter de plugga, plugga och åter igen plugga. hade velat träna idag men de kommer jag nog inte hinna. 

nu ska jag gå och äta någon mat så jag orkar ända till stängning :)

Puss!


22:a oktober 2011

fy tusan vad kallt det börjar bli. häll på att frysa ihjäl påväg till jobbet och jag som hatar att frysa. blir att hämta upp min älskade, varma och underbara vinterjacka (som förövrigt är värt varenda liten krona), täckbyxor och allt som är varmt från källaren direkt jag kommer hem :) nu håller jag på att hälla i mig te för att komma upp i normal kroppstemperatur igen. har även ringt och flörtat med hjärtat om hämtning när jag slutar, så får hoppas de funkat och att han inte kan säga nej till mig ;)

ikväll ska vi äta tacos hos Pettersson, mums! :) innan de hade jag tänkt hinna träna eller ta en promenad och plugga :)

Näe, nu har jag massor att göra :)
Puss!

New


sen igår var denna snygging min :)
testade den igår och den verkar helt underbar.
är sjukt taggad för träning tillsammans med min nya kompis ;)

 
nu ska jag göra mig iordning för att bege mig ut på en promenad med
Annelie och paltisen ;) måste skynda så jag hinner pussa lite på silver innan :)


Puss!!


Huset


Här kommer några bilder på hur det ser ut just nu i huset.
Är inte så bra bilder och de är ju lite mycket grejer överallt men
ni ser ju hur de är tänkt iaf :)
Bättre bilder kommer när allt är klart :)

Kök






Blir svarta sten skivor på bänkarna, mörkare golv och ja, vit inredning :)
Tapeterna får ni se när dom är på väggarna ;)

Hall





Toa nere





det är en svart bänk skiva :)

Toa uppe









Har försökt rita hur nedervåningen ser ut, inte den bästa ritningen men ni fattar ;)
det är väldigt öppet som ni ser iaf :)


Som sagt, jag visar bättre när allt är klart :)
Puss!


underbara böcker

 





dessa underbara böcker vill jag ha, 
har kikat i dom mer än en gång :)
men de får bli efter vi flyttat, om jag nu orkar vänta tills dess ;)


17:e oktober 2011

ännu en helg är passerad och jag är tillbaka på jobbet. Varför ska tiden alltid gå så förbannat fort?

Nåja, i fredags var vi på bio i luleå, vi såg svensson svensson i nöd och lust.. den var helt klart sevärd, riktigt bra och rolig :) i lördags var jag på hundutställning med madde som ställde ut sina fina flickor och de gick så jäkla bra :) i söndags bytte vi till vinterskor på min pärla och sen städade vi i huset. så det har varit fullt upp..

känner mig inte på topp, är rädd att de är någon förkylning som härjar och de har jag då verkligen inte tid med. det är hard work fram till 11/11 då jag drar till sthlm och vilar upp mig en helg. Blir något i stil med 3 dagar ledigt av 25 möjliga, men som sagt, de är mitt eget fel och när lönen kommer är de nog värt de iaf ;) Nu ska jag återgå till jobbet :) Puss!


11:e oktober 2011

sitter på jobbet och har just ätit middag - gröt. inte den godaste middagen men åt laxen till lunch så får skylla mig själv att jag inte sparade de bästa till sist ;) har förövrigt smakat kallrökt lax, så sjukt gott! längtar redan till lunchen imorgon ;) 

idag bestämde jag mig äntligen att köpa mig min efterlängtade kopp (eller kopp och kopp, det är snarare en skål)
och ett ny te smak fick också följa med mig hem, perfekt till en te älskare som mig :)

min plan för kvällen är att åka till gymmet och springa innan jag slutligen landar i soffan med min nya kopp och mitt nya te framför desperate housewives och gossip girl iförd min one piece och dun tofflor, kanske tänder ljus också bara för det är så himla mysigt :) hjärtat jobbar natt så får passa på se mina älskade serier medans han är borta så han slipper se de med mig :)

Puss!

New


Denna ring beställde jag i början på förra månaden
och idag så kom den äntligen :)
den är så himla fin och kommer garanterat användas
lika flitigt som jag använt mina andra sabo ringar.
Sabo (och alla andra sliver smycken för den delen) må vara dyrta
men de är värt varenda krona för dom håller sig fina hur länge som helst.
Jag har använd mina andra sabo ringar i princip varje dag sen jag köpte dom
och ännu är ringarna super fina och då har dom fått genomgå mycket.
bijouterier kan ofta bli missfärgade men silver är alltid sliver, går inte komma ifrån :)


Missförstå mig inte, det är absolut ingen fel på bijouterier och givetvis köper jag sånt också,
men som sagt sliver är alltid silver.


kök

Trevåningsfat - storBabellfat - Rosa - Stor

Babell - Turkos - stort

Ugnsform - Small - Grön
Diskbänksset - "Diskmedel, tvål & ljus" - Svart/Vit


Swedish grace Mugg 30 cl, Ros


längar tills jag får börja köpa massa fina saker till vårat fina kök :) (och övriga huset)


New


så snygg och kommer garanterat bli en favorit!


5:e Oktober 11






Alla tapeterna är äntligen beställda och klara och de kommer bli super fint när allt väl är uppe :) Tapeten som ska vara i datarummet älskar jag redan, den är så himla fin :) (hittills bara jag som tyckt de men den är ändå min favorit) 

Köket är på plats och imorgon (tror jag) skulle de börja läggas kakel, det börja hända grejer ;) Golvet som ska vara i hela nedervåningen är jag så galet nöjd med, hjärtat var skeptisk först men även han tycker de blev galet bra :) 

jag har lovat Emma att fota lite biler så det kommer dyka upp här inom kort (rättare sagt när jag väl kommer ihåg att göra de) och så får även du Helena se att de hänt lite sen du var här sist ;) snart får du och Aite ett eget rum när ni kommer på besök och så slipper du dela säng med mig (fast de är ju mysigt) :b

nu ska jag fortsätta jobba och dricka mitt te :)
ikväll ska jag mysa och se film med min fina Madde coh hennes fina Lingon och Siw + alla andra djur :)


PUSS!


Jag känner mig ganska proffs på att sätta ...

mms_img34356 (MMS)

Jag känner mig ganska proffs på att sätta ihop Ikeas kökslådor just nu, men äntligen är de klart :) kommer bli super fint när allt är på plats :) Nu sängen och jobb imorgon!


1:a oktober 2011

Är super fint väder ute men jag sitter på jobbet för ovanlighetes skull, får hoppas vädret håller i sig och ännu är lika fint när jag slutar kl 15 :) På måndag är jag ledig och även helgen så det blir en kort vecka för mig, skönt :) det är välbehövligt eftersom mitt hem ser ut som ett bombnedslag, på 21 dagar har jag varit ledig 2 (haft fullt upp även dom dagarna) och det är helt och hållet mitt fel men därför har städning av mitt hem kommit ganska långt ner på listan. Men får se, börjar först kl 12 imorgon så kanske hinner med lite då också :)

i tosdags bokade jag och min Helena flyget till sthlm, så nu är det bara boende kvar :) ska bli så mysigt att bara komma bort en sväng. kommer vara mycket jobb veckorna innan så ska bli skönt och bara vara.

näe, nu ska jag fixa mig nå te och göra någon nytta så tiden går fort när jag kommer hem måste jag plugga sen pratades det om att kanske äta på Kina eller Tacos (om jag får övertygat hjärtat att han är sugen på de) ;) skulle även vilja hinna med träning här under kvällen men de var prat om att skruva lådor till köket, vi får helt enkelt se vad som hinns med :)

Puss!